The Wonders of Spiritual Crisis

The Wonders of Spiritual Crisis is gebaseerd op eigen bevindingen en ervaringen. Er kan dus nooit en in geen geval sprake zijn van enige medische claims of geneeskundige insinuaties, thans mijn verhaal gebaseerd lijkt op een ‘gegeneraliseerd weten’ van toepassing op iedereen. Dit is enkel een vorm van projectie en een wens die ik heb voor iedereen. Raadpleeg voor de huidig opengestelde medische kennis alleen de maatschappelijk verantwoorde kanalen.

Een andere bekende psychiatrische aandoening is psychose en de daarmee samenhangende DSM V Schizofrenie 295.90 Een van de zwaarste psychiatrische termen die meteen mag reduceerd worden tot hoogstens een spirituele crisis.

Het geheim achter psychoses, veroorzaakt door een overvloed van spirituele activiteiten en het daardoor uit balans raken van de eigen energie, bestaat uit een diepgewortelde gedrevenheid naar spirituele verlichting. Die wens, dat verlangen is zo diep, dat je er bewust en op dieper niveau (onbewust), alles voor over hebt om tot het hoogste niveau van verlichting te komen. Dat is nu net waar je binnen je spirituele crisis een eerste kennismaking mee krijgt.